Mad til fest - "Catering-service".
Skal du holde fest? Kom forbi til en "Menu-tasting". Læs mere længere nede på siden.

Vi har stor erfaring og har leveret vores “Catering-service” siden 2009, til alt fra jubilæum, receptioner, firmafester, frokoster, Tinderbox, Havnekulturfestivalen, Volbeatkoncert, Grøn Koncert afterparties på Grand Hotel Odense mv. Derfor kan vi imødekomme mange forskellige opgaver og prisen afhænger af volumen.

Vores største målgruppe er stadig konfirmationer, som vi leverer til hvert eneste år! Oftest har konfirmanden selv valgt menu i fælleskab med os, for det er en stor og mindeværdig dag 🙂

“One point of contact” princippet har vi kørt med i mange år. Hvor I er i trygge hænder hos vores catering-specialist Hr. Yasar Nazir før, under og efter arrangementet!

Kontakt vores direktør Yasar Nazir på yass@live.dk – tag en uforpligtende snak med os.

Cateringservice – AMMI JEE’S anbefaler en af vores 3 populære buffeter til din næste fest.

1

``Det Lille Madtempel`` a 139 kr. pr. pers (min 12 pers)

Snack og forret: Poppadoms og vegetar pakora. Hovedretter: 3 valgfrie hovedretter. Tilbehør: Dampede ris og mynte chutney

2

``Det Store Madtempel`` a 169 kr. pr. pers (min 16 pers)

Snack og 2 forretter: Poppadoms, 2 valgfrie forretter. Hovedretter: 4 valgfrie hovedretter. Tilbehør: Basmati ris, raita og hjemmebagte naan

3

``Det Overdådige Madtempel`` a 199 kr. pr. pers (min 20 pers)

Snack og 2 forretter: Poppadoms, 2 valgfrie forretter: Hovedretter: 5 valgfrie hovedretter. Tilbehør: Basmati ris, raita, Salat, chutneys og hjemmebagte naan.

Gør som mange andre, og kom forbi til en “menu-tasting”. Smag på retterne og vær med til at sammensætte din menu i fælleskab med os. Vi tager 65 kr. pr. pers for en “menu-tasting”.

Fælles for vores køkkener er, at vi skærer og snitter både køde og grøntsager på dagen, derfor er vores mad altid frisk. Vi har noget for enhver smag.

Kontakt vores direktør Yasar Nazir på yass@live.dk – tag en uforpligtende snak med os.

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

Køkkkenchef AMMI JEE’S.

AMMI JEE’S er i trygge hænder under ledelse af vores køkkenchef Mr. Samar Khen. Samar Khen kommer fra Kathmandu, som er den største by i Napal og samtidigt landets hovedstad. Byen er ofte kaldt for Nepals kulturelle hovedstad, og der er store traditioner for mad. Mange af opskrifterne vi bruger, er også anbefalet af Samar Khen og som han har gode erfaringer med fra sin tid fra Kathmandu.

Samar Khen kommer fra en stor kokke-familie. Han er 4. generation som fortsætter med at lave mad. Familien har i generationer lavet mad til store bryllupper, fester, selskaber og bespist mange lækkersultne munde. Idag er han bosat i Odense sammen med sin kone.

Velbekomme’

Kontakt

Skibhusvej 154 (Wokkabox)

5000 Odense C

Åbningstider

Mandag – Søndag: 16 – 21