Mad til fest
Skal du holde fest?

Kontakt vores direktør Hr. Yasar Nazir på yass@live.dk – tag en uforpligtende snak med os!

AMMI JEE’S anbefaler en af vores 3 populære buffeter til din næste fest.

1

``Det Lille Madtempel`` a 139 kr. pr. pers (min 12 pers)

Snack og forret: Poppadoms og vegetar pakora. Hovedretter: 3 valgfrie hovedretter. Tilbehør: Dampede ris og mynte chutney

2

``Det Store Madtempel`` a 169 kr. pr. pers (min 16 pers)

Snack og 2 forretter: Poppadoms, 2 valgfrie forretter. Hovedretter: 4 valgfrie hovedretter. Tilbehør: Basmati ris, raita og hjemmebagte naan

3

``Det Overdådige Madtempel`` a 199 kr. pr. pers (min 20 pers)

Snack og 2 forretter: Poppadoms, 2 valgfrie forretter: Hovedretter: 5 valgfrie hovedretter. Tilbehør: Basmati ris, raita, Salat, chutneys og hjemmebagte naan.

Fælles for vores buffeter er at vi skærer og snitter kød og grøntsager på dagen. Derfor er vores mad altid frisk og smagfuld. Vi har noget for enhver smag.

Køkkkenchef AMMI JEE’S.

AMMI JEE’S er i trygge hænder under ledelse af vores køkkenchef Mr. Sanil Maharjan. Mr. Sanail Maharjan kommer fra Kathmandu, som er den største by i Napal og samtidigt landets hovedstad. Byen er ofte kaldt for Nepals kulturelle hovedstad, og der er store traditioner for mad. Mange af opskrifterne vi bruger, er også anbefalet af Mr. Sanail Maharjan og som han har gode erfaringer med fra sin tid fra Kathmandu.

Mr. Sanil Maharjan kommer fra en stor kokke-familie. Han er 4. generation som fortsætter med at lave mad. Familien har i generationer lavet mad til store bryllupper, fester, selskaber og bespist mange lækkersultne munde. Idag er han bosat i Odense sammen med sin kone og har været hos os siden vi startede Ammi Jees i 2009.

Velbekomme’

Kontakt

Skibhusvej 125

5000 Odense C

Åbningstider

Mandag – Søndag: 16 – 21